‼️T-1 en het is zover … #8eNOTG ‼️
Morgen om 20u30 zal de 8ste editie van onze Night of the Giants plaatsvinden. Zoals eerder al aangekondigd zal dit de grootste en meest spectaculaire editie ooit worden.
We verwachten opnieuw meer dan 17.000 toeschouwers wat een absoluut Belgisch record is voor een basketbalwedstrijd en zelfs in West-Europa 1 van de topevents rond basketbal.
Om alle +17.000 bezoekers te verwennen hebben diverse partners kosten nog moeite bespaard. Even een korte opsomming:
? Win een cruise dankzij Reizen Lauwers
? Win een elektrische fiets van Giant
? Win een jaar lang Tuttimus dankzij onze partner Proximus
? Geniet van onze surprise act K3 dankzij Studio 100 en NV Sportpaleis
? Spectakel verzekert dankzij Gymfinity
? Hoogtevrees dankzij TNT Crew ( Belgium Got Talent )
? Danssensatie dankzij Are U Famous ( onlangs bij de Boston Celtics )
? en natuurlijk ons Heat Dance team versterkt met de Heat Juniors en Heat Kids.
? dankzij de steun van al onze partners zonder wiens steun een event zoals het deze niet mogelijk zou zijn.
We hopen dat jullie er met volle teugen van gaan genieten en vergeet het zeker niet verder te vertellen. Deel die avond je selfies via Instagram met de hashtag #iwasthere en wie weet verschijn je wel op onze reuze LED wall. Op naar een schitterende match en op naar de overwinning. En denk er aan, ⚪️? zijn de kleuren van de avond.
NOG WAT EXTRA SPORTIEVE INFORMATIE
Parkeren
Komt u met de auto, dan kan je parkeren op Parking Spoor Oost (NIEUW!). U kan deze parking bereiken via afrit 3 en de Noordersingel. Opgelet: Parking Ten Eekhove aan de afrit 2 – Deurne is niet langer beschikbaar!
Veiligheidsmaatregelen
De Sportpaleis Group behoudt de verhoogde waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen (visuele controle, fouillering indien nodig, verhoogde security-aantallen,…) en krijgt hierbij de steun van de lokale overheden.
Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht op tijd naar de zaal te komen, geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee te nemen, correct te reageren op eventuele verzoeken van de security en verdachte zaken te signaleren. De Sportpaleis Group dankt iedereen voor zijn begrip en medewerking.
#samengiants #weneedyou #notinourhouse #whiteout