Nu zaterdag 4 september houden we de Antwerp Giants clubdag in de Heylen Vastgoed Basket Campus! Naast de feestelijke heropening van onze cafetaria organiseren we die dag ook een stock- en tweedehandsverkoop van onze clubkledij. De ploegfoto’s worden eveneens die dag genomen. Onze U21 juniors A spelen om 12u30 tegen Holstra Wings en Telenet Giants Antwerp sluit de dag af met een oefenpartij tegen het Duitse Bonn (gratis inkom voor iedereen, start wedstrijd om 18u). Kortom een leuke clubdag om het nieuwe seizoen goed in te zetten!

Ploegfoto’s (11u-15u)

Je vindt hier terug wanneer jouw ploeg – aangekleed in wedstrijdtenue – op het veld verwacht wordt voor de ploegfoto. Vergeet dus zeker jouw basketschoenen niet! Coaches dragen clubkledij.

De coaches krijgen de lidkaarten van hun ploeg(en) mee. Let op, alleen leden die volledig in orde zijn met hun inschrijving krijgen hun lidkaart mee. Met jouw lidkaart heb je gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena alsook de thuiswedstrijden van DP World Giants en alle andere seniorploegen (dames 2/3 + Giants 2/3/4) in de Heylen Vastgoed Bakset Campus.

Stock- en tweedehandsverkoop clubkledij (11u-15)

Ons evenemententeam organiseert een stock- en tweedehandsverkoop voor clubkledij en basketbalspullen. Wie mee wil doen aan de tweedehandsverkoop kan hier een plaatsje reserveren. We voorzien afgebakende plaatsen om de verkoop soepel en coronaveilig te laten verlopen. Tip: maak een inventaris van de te verkopen spullen en beschikbare maten.

Wedstrijden

12u30   U21 juniors A vs Holstra Wings
18u00   Telenet Giants Antwerp vs Bonn Baskets (GER)