Telenet Giants Antwerp begint binnen enkele weken aan de voorbereiding van het nieuwe basketbalseizoen 2022-2023. Naast medische screenings en trainingen staan er uiteraard ook oefenwedstrijden op het programma. Hieronder een overzicht:

Za 27/08 (18u00) | Thuis (HVBC) vs Melsele (tweede klasse)
Vr 02/09 – zo 04/09 | Toernooi JL Bourg Basket in Frankrijk
Zo 11/09 (15u00) | Thuis (HVBC) vs London Lions (GB)
Zo 18/09 (15u00) | Thuis (HVBC) vs Groningen (NL) – TGA FANDAG

Kom kennismaken met onze Giants! De oefenwedstrijden worden afgewerkt in ons trainingscomplex, de Heylen Vastgoed Basket Campus in Merksem. Inkom en parking zijn gratis. Ons sportcafé zal ook open zijn, zo kunnen we samen klinken op het nieuwe seizoen!

Op zondag 18 september houden we een Telenet Giants Antwerp fandag met oefenwedstrijd tegen het Nederlandse Groningen. Meer informatie hierover volgt later.

Eind september speelt Telenet Giants Antwerp dan het FIBA Europe Cup kwalificatietoernooi en de start van de BNXT League is voorzien voor begin oktober. De eerste speeldag van zondag 2 oktober thuis tegen BC Oostende werd ondertussen verplaatst naar woensdag 15 februari door een conflict met de FIBA-kalender. Onze Giants openen het nieuwe BNXT-seizoen daarom op vrijdag 7 oktober thuis tegen de Leuven Bears. Tickets zijn binnenkort beschikbaar.

Heb je nog geen Telenet Giants Antwerp seizoensabonnement? Neem dan hier zeker eens een kijkje voor alle voordelen!