Telenet Giants Antwerp partner Kinepolis is gisterenavond in het Auditorium 2000 op de Heizel in Brussel verkozen tot Onderneming van het Jaar 2019, een prestigieuze award voor Belgische bedrijven uitgereikt door consultancy bureau EY, De Tijd en BNP Paribas Fortis. De bioscoopgroep haalde het van aannemingsbedrijf Aertssen (tevens sponsor van Telenet Giants Antwerp!), Torfs en Actief Interim.
De professionele jury, bestaande uit de top van het Belgische bedrijfsleven en de academische wereld, beloonde Kinepolis voor zijn indrukwekkende expansiestrategie, innovatie en leiderschap. Voor deze 25ste (zilveren) jubileumeditie mocht Kinepolis de award ontvangen uit de handen van koning Filip. De Belgische bioscoopgroep is een wereldspeler met 109 bioscopen (+ 1.000 zalen) in negen landen.
Een welgemeende proficiat!
 
1 + 1 gratis voor abonnees op woensdagen bij Kinepolis Antwerpen
Giants-abonnees genieten ook dit seizoen iedere woensdag van de 1 + 1 gratis formule voor alle 2D-filmvoorstellingen bij Kinepolis Antwerpen! Filmsupplementen zoals bijvoorbeeld langspeelfilms zijn niet inbegrepen.
Voor elk betalend ticket geeft Kinepolis Antwerpen er dus een gratis ticket ter waarde van €11,40 bij. Tickets zijn enkel te koop aan de kassa op vertoon van je Giants-abonnement. Een echte meerwaarde voor onze abonnees, dit vanaf vandaag tot en met woensdag 1 juli.
PS: spot onze Giants-vitrine aan Zaal 3!