De ploeg van coach Ivica Skelin is compleet! Telenet Giants Antwerp heeft de 27-jarige Amerikaanse power forward Reggie Upshaw (2m01) nog aangetrokken voor komend seizoen. Hij vervangt Cameron Krutwig in de selectie.

Reggie is een veelzijdige en energieke speler. Hij kan zijn teamgenoten goed sturen op het veld en is sterk in de rebound. De Amerikaan heeft tevens heel wat speelervaring. Zo speelde hij onder meer al in Spanje (BC Andorra), Italië (Reggio Emilia) en Israël (Maccabi Haifa, Hapoel Tel Aviv). Afgelopen seizoen kwam Reggie uit voor het Oekraïense Budivelnyk Kyiv en het Duitse Mitteldeutscher BC. Daar was hij goed voor gemiddeld 12 punten en 7 rebounds per wedstrijd.

Welcome, Reggie!

Telenet Giants Antwerp team 2022-2023

Telenet Giants Antwerp telt zo 10 profspelers. Jean-Marc Mwema, Roby Rogiers, Seppe D’Espallier, Thijs De Ridder en Quinten Smout zijn onze vijf Belgische profs en Quentin Goodin, Maurice Watson, Royce Hamm, Arik Smith en Reggie Upshaw zijn onze vijf nieuwe buitenlandse versterkingen. Vince Van Cleemput en andere talenten van Giants 2 vullen doorheen het seizoen de overige twee plaatsen in.

Volgende week worden alle spelers op training verwacht. Wij hebben er alvast veel zin in!