De 22ste speeldag van de EuroMillions League brengt voor Port of Antwerp Giants vrijdag (3 maart, 20u30 Country Hall) een trip naar Luik. In de “Vurige Stede” gaan onze Giants na winst in Okapi Aalstar en Bergen voor een derde opeenvolgende zege on the road.
Met vrijdagavond ook nog Limburg United-Oostende en Charleroi-Okapi Aalstar op de affiche doet de selectie van coach Roel Moors bij een eventuele zege altijd een goede zaak. Met 14 op 21 prijken Dorian Marchant en zijn ploegmaats momenteel stevig op de tweede plaats.
Rode lantaarn Luik onderschatten is echter niet aan de orde. Met Devin Sweetney, Vincent Simpson, John Fields, Yoann Hertay, Lorenzo Giancaterino, Boris Penninck en de net aangetrokken Stéphane Morris beschikt het team van coach Thibaut Petit over veel Amerikaans en Belgisch talent.
Met de steun van de trouwe Antwerpse fans gaan onze Giants evenwel op zoek naar een belangrijke uitzege. Inschrijven voor de supportersbus kan nog via www.giantsfan.be. De fanbus vertrekt vrijdagavond om 18u15 aan de Arenahal van Deurne. #samengiants #weneedyou