Port of Antwerp Giants werkt vanavond de vijfde speeldag van de FIBA Europe Cup en gaat in het Hongaarse Sopron op zoek naar kwalificatie voor de tweede ronde.
Met 3 op 4 prijkt Port of Antwerp Giants stevig op de tweede plaats in poule D van de FIBA Europe Cup. Met nog slechts twee speeldagen op de affiche kunnen onze Giants zich vanavond in en tegen Sopron KC reeds plaatsen voor de tweede ronde.
Mits winst tegen Marko Spica (ex-Giants) en co. of een nederlaag met 20 punten (heen 88-67) of minder en de tweede plaats en kwalificatie is altijd een feit. Zonder Ryan Anderson en Micah Mason is Port of of Antwerp Giants gehandicapt, maar met opnieuw Christophe Beghin in de selectie gaat Port of Antwerp Giants vanavond (18u30 live op www.fibaeurope.com https://youtu.be/z4M-GVSIxdk) in eerste instantie op zoek naar een vierde Europese zege.
Mits winst blijft zelfs groepswinst mogelijk. Port of Antwerp Giants moet volgende week dan wel met minstens tien punten bij het Franse Nanterre winnen. Nanterre won woensdagavond met 75-79 in FC Porto en blijft ongeslagen (5 op 5). #samengiants.