Port of Antwerp Giants werkt vanavond (20u30) de 36ste speeldag en laatste speeldag van de reguliere fase van de EuroMillions League af. Onze Giants reizen naar het Forum van Aalst voor een partij die enkel voor de Ajuinen nog belangrijk is. De selectie van coach Roel Moors is immers zeker van een knappe tweede spot en weet pas vanavond, omstreeks 22u30, wie de tegenstander in de kwartfinale van de play-offs is.
Verschillende scenario’s zijn mogelijk wie op de zevende plaats eindigt en dus de opponent van onze Giants zal worden. Bergen of Kangoeroes Willebroek lijken op papier de meest logische kandidaten. Met ook nog affiches als Charleroi-Bergen en Limburg United-Brussels brengt de slotspeeldag richting de vierde tot achtste stek alvast een boeiend slot van de reguliere fase.
 Port of Antwerp Giants start de kwartfinale (best of three) van de play-offs op woensdag 17 mei (20u30) in de Lotto Arena. De tweede partij is op vrijdag 19 mei (20u30) on the road en een eventueel derde wedstrijd is op zondag 21 mei (17 uur) opnieuw in de Lotto Arena. #samengiants #weneedyou  #letsrocktheplayoffs