Port of Antwerp Giants vat de laatste rechte lijn van de EuroMillions League woensdag 26 april in de Spiroudôme van Charleroi aan. Onze Giants fonkelen nog steeds op een mooie tweede plaats en willen deze week richting de op één na hoogste stek een nieuwe stap voorwaarts zetten.
Tot 10 mei staan er nog vijf wedstrijden in de reguliere fase van de in de EuroMillions League geprogrammeerd. Drie worden in de Lotto Arena afgewerkt en tweemaal moet de selectie van coach Roel Moors nog on the road. Deze week zijn Jason Clark en co. in Charleroi (woensdag 26/4) en in de Lotto Arena (30/4) versus Brussels actief.
 Port of Antwerp Giants gaat in eerste instantie woensdag in de Spiroudôme op zoek naar succes. Onze Giants tellen dit seizoen een  3 op 3 tegen Charleroi. De Spirous staan op de achtste stek, kennen door een reeks blessures een minder seizoen, maar blijven in eigen huis uiteraard een te duchten opponent. Als onze Giants collectief hun beste niveau bereiken is winst echter beslist aan de orde. #samengiants #weneedyou.