Na een thriller ging Port of Antwerp Giants op de negende speeldag van de EuroMillions League nipt onderuit tegen Okapi Aalstar! #samengiants.
Na het eerste kwart van de reguliere fase blijft Port of Antwerp Giants met 7 op 9 wel alleen leider. Tegen Okapi Aalstar was een achtste overwinning aan de orde. Na een 41-29 voorsprong halfweg en een 51-41 na drie kwarts vergat de ploeg van coach Roel Moors het echter af te maken.
Jason Clark acteerde schitterend en scoorde 36 punten. Gavin Ware pakte uit met een double-double (14 punten, 10 rebounds) en ook Demitrius Conger (16 punten, 8 rebounds) was bij de les. Dit trio kreeg aanvallend echter te weinig steun. Defensief zat het ook niet meer lekker in het slotkwart en de Ajuinen scoorden in het vierde schuifje maar liefst 32 punten. John Tofi en Vernon Taylor scoorden 21 punten en kregen steun van Bill Amis, Olivier Troifontaines en Max Landis. In de laatste anderhalve minuut kreeg Jason Clark tevens twee dubieuze calls tegen. Jammer, maar na een spannende partij was Okapi Aalstar wel een verdiende winnaar. #samengiants.

Port of Antwerp Giants-Okapi Aalstar 79-82
Port of Antwerp Giants: (30 op 75 shots, waarvan 6 op 19 driepunters, 13 op 14 vrijworpen en 20 fouten) CLARK 16-20, SMITH 0-2, CONGER 9-7, YOE. SCHOEPEN 2-0 , WARE 10-4, Beghin 0-0, Enobakhare 0-0, Yan. Schoepen 0-0, Marchant 4-0, Mwendanga 0-5
Okapi Aalstar: (32 op 66 shots, waarvan 4 op 17 driepunters, 14 op 14 vrijworpen en 18 fouten) TAYLOR 4-17, LANDIS 7-4, TROISFONTAINES 7-4, AMIS 3-9, TOFI 6-15, El Khounchar 0-0, Geukens 2-0, De Thaey 0-0, Barrueta 0-4, Blair 0-0
Kwarts: 15-18, 26-11, 18-20, 20-33