De eerste versterking voor volgend seizoen is een feit. Seppe D’Espallier (small forward, 1m97, 1999) is vanaf volgend seizoen een Giant! De Leuvenaar tekende een contract voor de komende drie seizoenen.

Seppe komt over van Leuven Bears, waar hij zijn jeugdopleiding kreeg en later ook doorgroeide tot een vaste waarde in de eerste ploeg van coach Eddy Casteels. Hij werd vorig seizoen uitgeroepen tot Belofte van het Jaar en bevestigde dit jaar zijn waarde door een sterk seizoen af te werken als een van de smaakmakers van de Bears (8,8 pts, 4,9 reb & 2,8 ast).

De 1m97 grote small forward speelt zowel aanvallend als defensief met veel intensiteit. Hij kan kansen creëren voor ploeggenoten en is uitstekend in open court situaties en in de rebound. Seppe is daarnaast ook sterk in het aanvallen van de basket en zet verdedigend veel druk op de bal.

“We zijn erg blij met de komst van Seppe. Hij maakte veel progressie de afgelopen seizoenen en zijn spelersprofiel past perfect bij de ambities van Telenet Giants Antwerp. Seppe is een Belgisch talent met de juiste werkattitude, we verwachten veel van hem de komende seizoenen,” zegt voorzitter Björn Verhoeven.

Welkom, Seppe!