Onze gracieuze cheerleaders geven de thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp en DP World Giants meer kleur en uitstraling. Vurig, liefdevol en met een flinke dosis showgehalte, zo kunnen we hen het best omschrijven! Vanaf dit seizoen worden ze ondersteund door onze nieuwe partner Sportoase. Ze trainen nu namelijk in de hypermoderne danszalen van Sportoase Groot Schijn in Deurne (Ruggeveldlaan) en treden op in nieuwe outfits! Zagen jullie ze al aan het werk in de Lotto Arena, Heylen Vastgoed Basket Campus of vorige week in het Sportpaleis?

Sportoase Groot Schijn opende begin oktober haar deuren en is het grootste gezondheidsparadijs van België! Met een aqua-gedeelte (bestaande uit o.a. binnen- en buitenbaden, een golfslagbad, waterversnellingen, een glijbanencomplex en diverse sauna’s), een health club met de meest geavanceerde fitnesstoestellen en -infrastructuren én maar liefst twee overdekte ijsbanen is er voor elk wat wils! Benieuwd? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website www.sportoase.be!

📍 Sportoase Groot Schijn – Ruggeveldlaan 488, 2100 Deurne

 

20% korting voor TGA abonnees en clubleden

Telenet Giants Antwerp abonneehouders en Antwerp Giants clubleden krijgen op vertoon van hun seizoensabonnement/lidkaart trouwens 20% korting bij aankoop van een sportabonnement bij Sportoase Groot Schijn!

Omgekeerd krijgen Sportoase-leden ook 20% korting bij aankoop van een TGA seizoensabonnement.

 

Meer info over de Sportoase cheerleaders 👉 www.antwerpgiants.be/club/sportoase-cheerleaders