Ook dit seizoen zijn de Sportoase cheerleaders steevast van de partij op de thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp! Basketbal en entertainment gaan hand in hand en onze cheerleaders geven iedere keer opnieuw het beste van zichzelf. Dankzij onze partner Sportoase kunnen de cheerleaders iedere week in optimale condities trainen in de hypermoderne danszalen van Sportoase Groot Schijn in Deurne en nadien schitteren in de Lotto Arena!

Sportoase streeft ernaar om België gezonder te maken. Met zwembaden, een fitness, een wellness, sportzalen, klimmuren en ijsbanen is er voor elk wat wils! Met de persoonlijk begeleiding, adviezen en de nieuwste toestellen kan je er in de beste omstandigheden sporten. Jaarlijks ontvangen ze maar liefst 4 miljoen bezoekers, een getal dat blijft groeien.

Net zoals afgelopen seizoen profiteren Telenet Giants Antwerp-abonneehouders en clubleden van 20% korting bij aankoop van een sportabonnement bij een Sportoase site naar keuze (actie niet geldig in de webshop of van toepassing op de zwemschool en kennismakingskaart). Het volledige sportaanbod van Sportoase kan je terugvinden op hun website.

Telenet Giants Antwerp en de Sportoase cheerleaders in actie zien? Dat kan overmorgen alweer in de Lotto Arena (vs Hapoel Haifa (ISR))! Koop jouw tickets voor de eerste Europese thuiswedstrijd van dit seizoen online of woensdag aan de kassa’s van de Lotto Arena.

Bedankt Sportoase voor de goede zorgen en de fijne samenwerking!

  • Activiteitenkalender - ExtrasportiefHeylen Vastgoed Basket CampusJeugd- en breedtesport
    19/11 spaghettiavond