Telenet Giants Antwerp organiseerde in samenwerking met Royal Antwerp Hockey Club en Antwerp Phantoms in Sportcampus Gasthuishoeve in Merksem een succesvol B2B event.
Voorzitter Roger Roels van de Giants, Jan Pasmans van Antwerp Phantoms en Tim Joosen van Royal Antwerp Hockey Club gaven een mooie uiteenzetting van de realisaties, ambities en uiteraard ook de verzuchtingen van de respectievelijke clubs.
Michel Pradolini, al zeventien jaar gepassioneerd voorzitter van voetbalclub City Pirates uit Merksem en tevens winnaar van de Antwerpse Sportpersoonlijkheid Award 2018, gaf een schitterende, gepassioneerde en vooral inspirerende speech over zijn ervaringen. Het slotwoord was voor Schepen van Sport van de Stad Antwerpen Ludo Van Campenhout.
Dennis Donkor, Yoeri Schoepen en kapitein Dave Dudzinski gaven voor de aanwezigen van het B2B event ook een gesmaakte rondleiding in de fonkelnieuwe Sportcampus Gasthuishoeve.
Een geslaagde netwerkavond werd met een lekker “natje en droogje” dan ook op een amicale wijze afgesloten. #GiantsNation #Giantsfever