Met het oog op de start van de competitie en de Basketball Champions League eind september zijn de Telenet Giants Antwerp momenteel volop oefenwedstrijden aan het afwerken. Na het Franse Gravelines en het Duitse Bermerhaven en Trier ontvangen de Giants op zaterdag 2 september (19u) Rasta Vechta (eveneens een Duitse ploeg) thuis als laatste voorbereidingswedstrijd in eigen land.
De Antwerp Giants en hun nieuwe hoofdsponsor Telenet nodigen daarom iedereen graag uit voor de Telenet Game. De wedstrijd zal gespeeld worden in de Lotto Arena, de inkom is gratis – het is niet nodig om tickets te bestellen of te reserveren. Abonneehouders zitten op hun vaste plaatsen, alle andere toeschouwers hebben free seating. Voor onze abonnees zal er ook een uniek T-shirt klaarliggen voor de wedstrijd. Word je snel nog abonnee, dan ontvang je dus ook dat T-shirt!
Dus: save the date en vertel het verder! Kom supporteren voor Jason Clark (MVP 2016-2017), Dennis Donkor en co. Op naar de start van het nieuwe seizoen met Antwerps topbasketbal vol ambitie en ambiance!
WAT: Telenet Game – Telenet Giants Antwerp vs Rasta Vechta
WAAR: Lotto Arena
WANNEER: zaterdag 2 september om 19u (deuren 18u)
INKOM: gratis!