Telenet Giants Antwerp heeft na de wisselvallige resultaten van de afgelopen weken beslist om de samenwerking met head coach Christophe Beghin stop te zetten. Dit in onderling overleg.

Luc Smout, coach van Giants 2, onze opleidingsploeg die momenteel aan de leiding staat in Top Division Two (derde klasse), neemt tijdelijk de coaching over. Randy Oveneke blijft assistent coach. Het duo Smout-Oveneke zal Telenet Giants Antwerp klaarstomen voor de kwartfinales van de Beker van België (volgende week 21 en 23 januari) tegen Kangoeroes Basket Mechelen.

“We willen coach Beghin vooral bedanken voor al het geleverde werk in deze moeilijke coronatijden. We wensen hem alle succes in de toekomst. De komende dagen gaan we intensief op zoek naar een vervanger. Voorlopig nemen coaches Smout en Oveneke de coaching van het eerste team waar,” zegt voorzitter Björn Verhoeven van Telenet Giants Antwerp.

Christophe Beghin speelde in de seizoenen 2008-2010 en 2016-2017 voor Antwerp Giants. Van 2017-2019 was hij assistent coach onder Roel Moors en in 2019 werd hij head coach van Telenet Giants Antwerp.

We wensen Christophe nog het allerbeste toe.