Allerlaatste tickets nu te koop !
Het heeft helaas niet mogen zijn voor Telenet Giants Antwerp. In een kolkend Sportpaleis vocht het Antwerpse team een vergeefse heroïsche strijd tegen het als Champions League-winnaar getipte Iberostar Tenerife. Zondag 5 mei om 15 uur zetten de Giants alles op alles om in de troostingswedstrijd tegen Brose Bamberg (GER) brons binnen te halen.
In een afgeladen vol Sportpaleis zetten de Telenet Giants Antwerp een indrukwekkende collectieve prestatie neer dankzij de steun van vele duizenden Giantssupporters als “zesde man”. Iberostar Tenerife, door velen beschouwd als sterkste van de vier ploegen, was echter een maat te groot voor de Antwerpenaren, wat bleek uit de 70-54 cijfers.
Tegen zo’n tegenstander – winnaar van de Champions League in 2017 – verlieten de Giants met opgeheven hoofd het strijdperk, vastberaden om zondagmiddag toch nog die derde plaats te veroveren tegen Brose Bamberg. De Giants stonden eerder al twee keer tegenover Bamberg en telkens was de overwinning heel dichtbij. Het geloof in brons is dan ook heel groot!
IEDEREEN OP POST
Rep je, als je nog niet in het bezit bent van kaarten!
Zondag wordt hoe dan ook een historische basketdag en een hoogdag voor het Belgische basketbal. De Giants verdienen het om de hele Belgische basketgemeenschap achter zich te krijgen en rekenen op ieders steun. Houders van een combiticket worden massaal verwacht bij deze troostingswedstrijd om 15 uur en krijgen er om 18 uur nog de finale tussen Segafredo Virtus Bologna (ITA) en Iberostar Tenerife (ESP), de twee sterkste Europese ploegen uit deze Champions League-competitie, bovenop. Tussenin geniet je van een korte maar dynamische dj-set van Regi in een totaalspektakel om duimen en vingers bij af te likken.
Had je niet geboekt? Haast je dan voor de laatste tickets. Er resten nog minder dan 1.000 ‘single day’-tickets, die geldig zijn voor beide wedstrijden.
‘Single day’-tickets voor zondag 5 mei zijn verkrijgbaar via https://www.teleticketservice.com/tickets/2018-2019/final-four-games-antwerp/20190505-1500 en kosten 11,50 (staanplaats), 17,50 (zitplaats balkon), 22,50 (zitplaats tribunes) en 44,50 (beste plaatsen tribunes) euro. Er zijn ook nog enkele luttele Hot seats tegen 66,50 euro en Courtside seats tegen 99,50 euro.