Telenet Giants Antwerp trok met Elias Lasisi en na Kevin Tumba een tweede ervaren Belgische speler aan. Lasisi is een 32-jarige en 1m92 grote shooting guard die voor twee jaar tekende bij de Giants.
 Elias Lasisi debuteerde al op zeventienjarige leeftijd op het hoogste niveau en bij Leuven Bears. De Leuvenaar was maar liefst vijf seizoenen bij de Bears aan de slag. Daarna volgeden drie campagnes Limburg United. De attractieve shooting guard trok eventjes naar het Franse Le Portel (Pro A) en was dan twee seizoenen bij Oostende actief.
 In 2019 vertrok hij naar Duitsland waar hij vijf seizoenen bleef en in de drie verschillende ploegen sterk presteerde. Na één seizoen BC Göttingen, volgden twee jaar Hakro Merlins Crailsheim en tenslotte twee campagnes MLP Academics Heidelberg.
Met Crailsheim speelde hij in het kader van de FIBA Europe Cup nog tegen Telenet Giants Antwerp. Vorig seizoen tekende hij in de sterke BBL voor een mooi gemiddelde van 8,3 punten, 3 rebounds en 2 assists. Elias Lasisi kwam ook al 19 keer voor de Belgian Lions uit. #WelkomInAntwerpenElias