Telenet Giants Antwerp sluit de succesvolle eerste ronde van de Champions League in de Griekse hoofdstad Athene af Woensdagavond (20u30 Belgische tijd) spelen onze Giants in het Olympisch stadion (20.000 zitjes) tegen het plaatselijke AEK. De selectie van coach Roel Moors is met 7 op 13 en als eerste Belgische ploeg al zeker van de 1/8ste finales van het kampioenenbal!
AEK Athene schreef vorig jaar de Champions League op het indrukwekkend palmares bij. De Griekse ploeg staat met 11 op 13 en met Hapoel Jeruzalem aan de leiding in groep C. Wil het groepswinnaar worden, is winst tegen onze Giants wel een must voor de Grieken. In de Griekse A1 won AEK Athene afgelopen weekend met 82-62 van Cretan Kings en staat het met 11 op 15 op de derde plaats en achter Olympiakos Pireaus en Panathinaikos Athene gerangschikt.
Onder meer Dusan Sakota (2m10, ex-Oostende), Jonas Maciulis (ex-Real Madrid) en de Amerikanen Vince Hunter en Malcolm Hunter zijn de sterkhouders van AEK Athene. Zonder druk gaat Telenet Giants Antwerp op de slotspeeldag van de reguliere fase van de Champions League echter op zoek naar een goed resultaat! #Giantsnation #Giantsfever