Telenet Giants Antwerp deed op de 16de speeldag van de EuroMillions League een schitterende zaak. Enerzijds wonnen onze Giants na een schitterende demonstratie van Luik en anderzijds verloor Bergen in Brussels. De selectie van coach Roel Moors is in de competitie Belgisch nog ongeslagen en prijkt met 10 op 14 virtueel op de tweede plaats.  Okapi Aalstar en Charleroi verloren immers al vijf keer en Bergen al zesmaal.
Als Telenet Giants Antwerp vanavond (20u30, Lotto Arena) de uitgestelde wedstrijd van de 1ste speeldag van de EuroMillions League in de Lotto Arena en tegen Limburg United kan winnen prijkt het voor het eerst dit seizoen alleen op de tweede plaats.
In Hasselt gingen kapitein Jason Clark en zijn ploegmaats eerder dit seizoen onderuit. Tijd voor revanche dus tegen de Limburgers. Coach Pascal Angillis beschikt echter over een flink portie talent. Amerikaans met onder meer Jordan Heath, Trevor Releford en Tate Unruh en Belgisch met de ervaren Wen Mukubu, Yannick Desiron en Jonas Delalieux.
Bij Telenet Giants Antwerp zal vooral Limburger Hans Vanwijn tegen zijn ex-team tuk zijn op revanche. Met de support van de Antwerpse fans gaan onze Giants dan ook op zoek naar een zevende opeenvolgende zege in de Lotto Arena.  #samengiants #weneedyou #giantsfever
Uitslagen 16de speeldag EuroMillions League
Telenet Giants Antwerp-VOO Liège Basket 100-78
Limburg United-Oostende  62-83
Okapi Aalstar-Kangoeroes Willebroek 91-70
Brussels-Bergen 72-71
Leuven-Charleroi 14/02