Telenet Giants Antwerp arriveerde maandagavond en na een tussenstop in de Russische hoofdstad Moskou in Nizhny Novgorod. De selectie van coach Roel Moors gaat vandaag, 18 uur Belgische tijd, en versus Novgorod op zoek naar een nieuwe stunt in de return van de tweede ronde van de Champions League. Jason Clark en co. zijn in de kwalificatiewedstrijden van de Champions League al drie wedstrijden op rij ongeslagen.
De heenwedstrijd tegen de Russen leverde na een schitterende remonte afgelopen zondag en in de Lotto Arena een 90-87 zege op. Winst, een nederlaag met één of twee punten of een draw en een stek in de derde en beslissende voorronde van de Champions League en tegen het Poolse Rosa Radom is een feit. Onze Giants zouden vrijdag (20u30 in de Lotto Arena dan de Poolse ploeg ontvangen en volgende week maandag de return afwerken.
Taylor Kalinoski  is met een enkelblessure onzeker. Onze Amerikaanse forward werd de voorbije dagen onder handen genomen door kinesist Koen Embrechts. Vandaag wordt duidelijk of Tyler inzetbaar is. Maandagavond stond er voor onze Giants na een lange dag reizen nog een stretching sessie op het programma. Vandaag traint Telenet Giants Antwerp in de CEC Arena (5.600 zitjes) en is er ook nog een video sessie. De wedstrijd vat om 18 uur Belgische tijd aan. Voor live stats: www.championsleague.basketball. #samengiants #weneedyou #giantsfever