Telenet Giants Antwerp stapt een weekje later dan acht andere ploegen in de EuroMillions League in de competitie. Na een korte “winterbreak” verzamelde coach Roel Moors en zijn sportieve staff onze Giants sinds vorige donderdag 4 januari. “In eerste instantie fysiek weer opbouwen om dan de komende reeks van vier wedstrijden in anderhalve week voor te bereiden,” zei coach Moors.
Telenet Giants Antwerp sloot 2017 sterk af en met zeges tegen Okapi Aalstar en in Brussels. De eerste opdracht van 2018 brengt meteen een klepper. Kapitein Jason Clark en co. reizen zaterdag naar de Mons Arena waar Bergen wacht. De Henegouwers fonkelen met 9 op 13 op de tweede stek. Een plaats die onze Giants met 8 op 11 virtueel ook bekleden. Paris Lee en zijn ploegmaats kunnen in de Mons Arena zaterdag met dus een tweede competitiezege dit seizoen versus Bergen een goede zaak doen.
Telenet Giants Antwerp hoopt op de steun van de trouwe fans in de Mons Arena. Inschrijven voor de fanbus, via www.giantsfan.be, kan nog steeds. Het vertrek is zaterdag 13 januari om 18 uur aan de Arenahal van Deurne. #Giantsfever #Samengiants #Weneedyou