In de EuroMillions League staat dit weekend het eerste back-to-back weekend op de affiche. Telenet Giants Antwerp trekt vanavond naar Luik. De tweede verplaatsing naar de Vurige Stede wordt van komende zondag 31 maart, en dit omwille van het drukke Europees programma in de Champions League, verplaatst naar 15 mei.
Na het succes in de Champions League eist de EuroMillions League voor onze Giants weer de aandacht op. Amper 24 uur na de terugkeer uit het Russische Novgorod staat voor de selectie van coach Roel Moors een altijd lastige partij in de Luikse Country Hall op het programma.
Het team van coach Sacha Massot staat dan wel op de rode lantaarn, maar beschikt met onder meer Milos Bojovic, Terrance Henry, Terry Deroover, Bradford Burgess en Naim El Khounchar evenwel over veel kwaliteit. In eigen huis zijn de Luikenaars steeds tuk op een stunt.
Telenet Giants Antwerp wil ondanks de korte voorbereiding echter gaan voor een tiende opeenvolgende zege in de EuroMillions League. Mits winst blijft de kersverse bekerwinnaar ook in de competitie op de eerste plaats fonkelen!
#SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp
 
Programma 20ste speeldag EuroMillions League 20u30
Luik-Telenet Giants Antwerp
Brussels-Oostende
Bergen-Kangoeroes Mechelen
Limburg United-Okapi Aalstar
Leuven Bears-Charleroi