Telenet Giants Antwerp ontvangt zaterdag (20u30, Lotto Arena) in het kader van de 20ste speeldag van de EuroMillions League Limburg United. Met één wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie flikkert de selectie van coach Roel Moors nog steeds op een knappe tweede plaats. Mits winst tegen de Limburgers en eventueel verlies van Bergen tegen Oostende en Charleroi in Brussels zou Telenet Giants Antwerp de op één na hoogste stek nog steviger op zak hebben.
De tweede plaats na de reguliere fase geeft dit seizoen rechtstreekse kwalificatie in de beslissende voorronde van de Champions League. Bij onze Giants viert Tremmell Darden zijn debuut. De ervaren Amerikaanse forward mist uiteraard nog matchritme, maar is fit en kan voor het team van coach Roel Moors uitgroeien tot een meerwaarde op een naast het terrein.
Kapitein Jason Clark is verlost van een voetblessure en viert dan weer zijn comeback. Dat de wedstrijden tegen Limburg United nooit eenvoudig zijn, is een understatement. De eerste partij deze campagne gingen onze Giants nipt onderuit in Hasselt, de tweede bracht in de Lotto Arena een hard bevochten zege. Dat het ook nu weer tegen Jordan Heath, Wen Mukubu, Travis Releford, Yannick Desiron en Tate Unruh en co. bikkelen zal worden tot de laatste seconde ligt in de lijn der verwachtingen. Met de support van de Antwerpse fans gaat Telenet Giants Antwerp op zoek naar nieuw succes. #samengiants #weneedyou #giantsfever
Programma 20ste speeldag EuroMillions League
Telenet Giants Antwerp-Limburg United
Leuven Bears-Kangoeroes Willebroek
Okapi Aalstar-Luik
Bergen-Oostende
Brussels-Charleroi