Telenet Giants Antwerp organiseert, in navolging Ladies Night, op zaterdag 17 feb. een eerste Men’s Night.
In de inkomhal van de Lotto Arena is er een uur na de wedstrijd happy hour (eentje kopen, eentje gratis) in het bijzijn van onze spelers, mascotte en de cheer leaders. Tevens wordt er ter plekke een Spalding basketbalbord verloot. De Telenet Giants Antwerp jerseys van dit seizoen worden voor het eerst verkocht.
Het hoogtepunt van de avond is uiteraard de topper van de negentiende speeldag van de EuroMillions League tussen onze Giants en Spirou Charleroi. Met 12 op 17 prijkt de selectie van coach Roel Moors nog steeds virtueel op de tweede plaats. Mits winst tegen de Spirous blijft Telenet Giants Antwerp lekker bovenaan meedraaien.
Spirou Charleroi blaast deze campagne voorlopig koud en warm maar blijft met een indrukwekkende spelerslijst met onder meer Rasko Katic, Keaton Grant, Scott Thomas, Seth Tuttle en Antwerpenaar en ex-Giant Dorian Marchant uiteraard een sterk team. Een topprestatie van Thomas Akyazili en zijn ploegmaats zijn dan ook aan de orde richting een nieuwe thuisoverwinning. Met de support van de trouwe zesde man gaat Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena dan ook op zoek naar nieuwe triomf!
#samengiants #weneedyou #giantsfever