Na de fantastische bekerwinst in Vorst Nationaal tegen Filou Oostende en de kwalificatie in Murcia voor de kwartfinales van de Champions League eist de EuroMillions League weer alle aandacht op. De negentiende speeldag brengt voor Telenet Giants Antwerp zondag 17 maart (15 uur) een trip naar de hoofdstad. De selectie van coach Roel Moors gaat tegen het in eigen huis steeds te duchten Brussels op zoek naar een zevende opeenvolgende competitiezege.
Brussels telt 13 op 18 en onze Giants met één wedstrijd minder gespeeld 13 op 17. Paris Lee en co. prijken officieus dus aan de leiding. Sinjoor Domien Loubry en zijn maats van Brussels kunnen mits winst dus opnieuw naast de Giants postvatten.
Telenet Giants Antwerp nam het deze campagne al viermaal tegen Brussels op. De eerste keer verloren onze Giants na twee verlengingen in in Neder-Over-Heembeek. De drie overige wedstrijden, waarvan twee in de halve finales van de Beker van België, brachten telkens een gemakkelijke overwinning.
Met de support van hopelijk weer vele Antwerpse fans gaat Telenet Giants Antwerp zondag op zoek naar een nieuwe zege tegen Brussels.
#SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp