De 23ste speeldag van de EuroMillions League brengt vanavond (20u30) voor Telenet Giants Antwerp een trip naar het Forum van Aalst. Onze Giants staan met 17 op 22 alleen op de tweede plaats. Winst bij Okapi Aalstar in combinatie van een zege van Bergen in de Mons Arena versus Spirou Charleroi zou voor de selectie van coach Roel Moors het ideale scenario zijn. Telenet Giants Antwerp mist vanavond wel kapitein Jason Clark. Onze Amerikaanse shooting guard sukkelt met een voetblessure en moet nog eventjes rusten.
Dat een partij on the road en in de hel van Aalst geen lachertje is, is algemeen geweten. Ook dit seizoen pakt het team van coach Jean-Marc Jaumin met veel Amerikaans (o.a. John Tofi, Wesley Channels, Bill Amis, Vernon Taylor) en Belgisch talent (Speler van het Jaar Olivier Troisfontaines, Senne Geukens) uit.
Telenet Giants Antwerp zal dus met een sterke prestatie moeten uitpakken om voor derde keer op een rij dit seizoen van Okapi Aalstar te winnen. #samengiants #weneedyou #giantsfever