Na de onderbreking omwille van de WK-kwalificatiewedstrijden van de Belgian Lions herneemt vandaag de EuroMillions League. De tiende speeldag brengt voor Telenet Giants Antwerp vanavond (20u30) in sporthal Alverberg in Hasselt een partij versus Limburg United.
De Limburgers misten de competitiestart (2 op 8), stuurden recent coach Ronnie McCollum door en vervingen hem door Pascal Angillis. Met Travis Releford (ex-Okapi Aalstar) werd er vorige maand ook een nieuwe Amerikaan aangetrokken. Onder meer Jordan Heath (ex-Kangoeroes Willebroek en Charleroi), Tate Unruh, Wen Mukubu, Yannick Desiron en Jonas Delalieux zitten in de kern van Limburg United.
In eigen huis en met een nieuwe coach zullen de Limburgers tuk zijn op winst. Onze Giants zijn dus een verwittigde ploeg. Vooral voor onze Limburger Hans Vanwijn (ex-Limburg United) is deze wedstrijd een speciaal gebeuren. Met de steun van de supporters gaan Moses Kingsley en zijn ploegmaats op dan ook zoek naar een 6 op 8 in de EuroMillions League. Het zou Telenet Giants Antwerp virtueel op de tweede stek houden. Van de Servische power forward Aleksander Marelja werd afscheid genomen. Roby Rogiers keert terug in de selectie van coach Roel Moors.
De supportersbus vertrekt om 18u45 aan de Arenahal van Deurne. Inschrijven kan nog via www.giantsfan.be! #samengiants #weneedyou