Telenet Giants Antwerp neemt na deze campagne en na vijf jaar afscheid van assistent-coach Guy Muya. Volgend seizoen wordt Jill Lorent, assistent-bondscoach van de Belgian Cats, assistent bij Telenet Giants Antwerp.
 Ex-Belgian Lion Guy Muya was eerst sportief manager en dan assistent-coach van Telenet Giants Antwerp. De club wenst Guy alle succes in het verdere verloop van zijn carrière.
 Als nieuwe assistent-coach stelt Telenet Giants Antwerp Jill Lorent voor. Sinds vorig jaar is ze ook assistent-coach van de Belgian Cats. Vorig jaar won ze met de Cats op het EK in het Sloveense Ljubljana historisch goud. In februari kwalificeerden de Belgian Cats zich in een vol Sportpaleis van Antwerpen voor de Olympische Spelen in Parijs.
Jill Lorent, die met Lummen als speelster ook in Top Division Women uitkwam, is sinds 2018 assistent-coach van Eddy Casteels en bij Leuven Bears Daarnaast is ze ook coach van het opleidingsteam van de Bears in derde nationale.  Jill Lorent zal tevens assistent blijven van de Belgian Cats.
 “Haar komst geeft onze club een extra internationale uitstraling, te beginnen met de nakende Olympische Spelen. Naast assistent-coach van het eerste team zal Jill ook intensief met onze jeugdtalenten werken om zo de ambities van nog meer eigen talenten te laten doorstromen waar te maken. Ze tekende een contract voor de volgende twee seizoenen en als assistent-coach van Telenet Giants Antwerp,” aldus voorzitter Björn Verhoeven.
 “Na het eerste gesprek met de Giants had ik al een goed gevoel. Daardoor kwamen we snel tot een overeenkomst. Na zes jaar bij coach Eddy en Leuven Bears ben ik enorm opgetogen dat ik bij een topclub als Telenet Giants Antwerp me verder kan ontwikkelen. Dit in een professionele omkadering, met een prachtig oefencomplex en bij een club die Europees speelt. Dat ik van de Giants mijn functie bij de Cats mag blijven combineren is ook een mooie blijk van waardering,” zegt Jill Lorent.
 De focus gaat nu eerst op het afwerken van de huidige campagne.
Telenet Giants Antwerp plaatste zich met twee overwinningen en dus een sweep in de kwartfinale van de play-offs en tegen Bergen voor de halve finale. Tegenstander in deze best of five is Limburg United. De Giants, die van het belangrijke thuisvoordeel genieten, openen woensdag 15 mei (20 uur) in de Lotto Arena de halve finale van de play-offs. Voor tickets: https://www.lotto-arena.be