Zaterdag 24 augustus organiseert Telenet Giants Antwerp in Heylen Vastgoed Basket Campus (Gasthuishoevestraat 71, 2170 Merksem) de traditionele FANDAG. Opponent om 15 uur is de Duitse subtopper BG Göttingen. Bij de club uit de Bundesliga is naast de Nederlandse Belg coach Johan Roijakkers en de Amerikaan Kyan Anderson (ex-Okapi Aalstar) ook Belgian Lion Elias Lasisi (ex-Leuven Bears, Limburg United en Oostende) aan de slag.
Na de wedstrijd is er een traktatie door de club, is een ploegvoorstelling+Q&A en dan een “Meet&Greet” met de spelersgroep en de coaching staf.
#SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp
PROGRAMMA
13u00      Afhalen abonnementen
15u00      Vriendschappelijke wedstrijd Telenet Giants Antwerp vs BG Göttingen (Duitsland)
16u30      Traktatie door de club
17u15       Ploegvoorstelling + Q&A
17u45      Meet & greet met de spelers en coaching staf
AFHALEN ABONNEMENTEN
Abonneehouders kunnen op zaterdag 24 augustus vanaf 13u hun abonnement(en) komen afhalen aan het secretariaat.
Studenten dienen hun studentenkaart (of -bewijs) voor te leggen bij afhaling. Indien u ook abonnementen heeft voor kinderen (-13 jaar) en jongeren (-18 jaar), moet u het kids-ID of identiteitsbewijs van uw kind(eren) meebrengen.
Wie niet naar de fandag kan komen, kan vanaf maandag 26 augustus zijn/haar abonnement(en) komen ophalen aan het secretariaat (Heylen Vastgoed Basket Campus, weekdagen open van 10u tot 16u). Het is ook mogelijk om de abonnementen al af te halen op woensdag 21 augustus voor aanvang van de oefenwedstrijd tegen Bonn (18u).