Telenet Giants Antwerp neemt deze week deel aan de Landolt Cup in Zwitserland. Onze Giants spelen tegen het Zwitserse Fribourg (woensdag) en het Kosovaarse Pristhina (donderdag). Zaterdag is de slotdag en volgt een eventuele finale of klassementswedstrijd.
 Telenet Giants Antwerp
werkt deze week op Zwitserse bodem de laatste drie oefenwedstrijden van deze campagne af. De Giants nemen deel aan de Landolt Cup in Yverdon Les-Bain. De ploeg van coach Ivica Skelin zit in een poule met KB Prishtina (Kosovo) en Fribourg Olympic (Zwitserland) van de Belgische coach Thibaut Petit. In de andere groep zit het Nederlandse Groningen, het Italiaanse Givova Scafati en… het Duitse Bonn van coach en ex-Giant Roel Moors.
Woensdag (18 uur) is er de partij tegen Fribourg Olympic en donderdag, opnieuw 18 uur, versus KB Prishtina. Telenet Giants Antwerp is met twaalf spelers afgereisd naar Zwitserland en met ook Asbjorn Midtgaard. De 2m13 grote Deense internationaal viert na een knieblessure en revalidatie zijn debuut voor de Giants.
Wie de wedstrijden live wil volgen kan terecht op: https://www.landoltcup.ch/live-stream-en154.html. #TelenetGiantsAntwerp