Telenet Giants Antwerp prijkt met 9 op 13 virtueel op de tweede plaats in de EuroMillions League. De selectie van coach Roel Moors heeft twee wedstrijden minder afgewerkt dan Oostende en één dan het trio Bergen, Charleroi en Okapi Aalstar. Kapitein Jason Clark en zijn ploegmaats werken nu twee opeenvolgende opdrachten in de Lotto Arena af en gaan in eigen midden op zoek naar een 2 op 2. In eerste instantie zaterdag 20 januari tegen VOO Liège Basket en volgende week dinsdag 23 januari in de uitgestelde wedstrijd van de eerste speeldag versus Limburg United.
Als Telenet Giants Antwerp twee keer op een rij wint, flikkert het nog steviger op de felbegeerde tweede plaats. Na de reguliere fase is geeft de op één na hoogste plaats recht tot de kwalificaties van de Champions League. De eerste tegenstander VOO Liège Basket mag alvast niet worden onderschat. In de Vurige Stede gingen onze Giants immers onderuit en vorige week verloren de Luikenaars na een spannende partij slechts nipt van  Spirou Charleroi.
Offensief beschikt het team van coach Laurent Costantiello met onder meer Tyler Larson, Terry Deroover, Milos Bojovic en Jacob Cebasek over veel offensief talent. Willen Paris Lee en co. in de Lotto Arena succesvol blijven is concentratie vanaf de eerste seconde beslist aan de orde. Met de support van de trouwe zesde man gaat Telenet Giants Antwerp dan ook op zoek naar een tiende competitiezege! #samengiants #weneedyou #giantsfever
Programma 16de speeldag EuroMillions League
Telenet Giants Antwerp-VOO Liège Basket
Limburg United-Oostende
Okapi Aalstar-Kangoeroes Willebroek
Brussels-Bergen
Leuven-Charleroi 14/02