Vanavond wil Telenet Giants Antwerp het ongelooflijk sprookje in de Champions League een mooi verlengstuk geven. De selectie van coach Roel Moors plaatste zich als jongste ploeg vanuit de kwalificaties en na een waanzinnig parcours voor de Final Four van het kampioenenbal.
 FIBA Europe wees de organisatie tevens toe aan de Giants en het Sportpaleis. In een met minstens 17.000 toeschouwers gevulde Antwerps Sportpaleis gaan nemen onze Giants het vanavond tegen het Spaanse Tenerife met onder meer Belgian Lion Pierre-Antoine Gillet op.
De Spaanse ploeg heeft een veel groter budget dan Telenet Giants Antwerp en pakt uit met een ervaren kern (o.a. Iverson, Abromaitis, Bassas, Beiran). In 2017 won Tenerife de Champions League en ook dit seizoen is het Europees in schitterende doen. In de halve finales schakelde het Hapoel Jeruzalem uit.
 Telenet Giants Antwerp zal dus vanavond (21u15) weer met een Europese topprestatie willen uitpakken. “Wij zijn de underdog en kunnen naar het schijnt niet winnen. Leuk, maar schrijf maar op, dat maakt ons gevaarlijker,” zei Paris Lee, floorleader van onze Giants.
Met de support van de vele en vooral trouwe Antwerpse fans gaat Telenet Giants Antwerp in een ongetwijfeld zinderend Sportpaleis dan ook op zoek naar een stunt en wil zich voor de eerste keer in de clubgeschiedenis kwalificeren voor een Europese finale! Wie de Final Four wil bijwonen moet zich reppen! Er zijn nog maar enkele honderden tickets beschikbaar: www.teleticketservice.com.
Programma Final Four Champions League @ Sportpaleis
Vrijdag
18.30 Bamberg-Virtus
21.15 Telenet Giants Antwerp-Tenerife
Zondag
15.00 kleine
18.00 grote finale
#SamenGiants #Telenet Giants Antwerp