Donderdag 13 december (20 uur!) moet Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena en na de knappe winst in de Champions League vs. Lietkabelis alweer aan de slag. Onze Giants werken dan de terugwedstrijd van de kwartfinales van de Beker van België tegen Leuven Bears af.
Na het verlies in de Sportoase en met 79-69 is de opdracht tegen de selectie van coach Eddy Casteels tevens niet van de poes.
Willen Dave Dudzinski en zijn ploegmaats zich kwalificeren voor de halve finales van de Belgische Cup moet dus met minstens elf punten verschil worden gewonnen. Tegen een onder meer geprikkeld duo Thibaut Vervoort en Roby Rogiers (welcome back), onder contract bij de Giants maar uitgeleend aan Leuven Bears, geen evidente opdracht. Als de Antwerpse fans als één blok achter hun favoriete ploeg gaan staan kan er echter veel in de Lotto Arena. De winnaar van Telenet Giants Antwerp-Leuven Bears ontmoet in de halve finales (25 en 27 januari) Brussels. De finale wordt op zondag 10 maart in Vorst Nationaal betwist. #Weneedyou #Giantsnation #Giantsfever