Men’s Night vanavond (20 uur) in de Lotto Arena!  Na de wedstrijd Telenet Giants Antwerp-Kangoeroes Mechelen geniet iedereen van een happy hour in de foyer. Een drankje kopen, eentje gratis!
 Telenet Giants Antwerp wil op de achttiende speeldag van de EuroMillions League de winnende reeks dan weer verder zetten. De selectie van coach Roel Moors gaat in de derby tegen Kangoeroes Mechelen dan ook op zoek naar een zesde opeenvolgende overwinning. Met 12 op 16 staat Telenet Giants Antwerp, met één wedstrijd minder gespeeld en met Oostende, officieus dan ook aan leiding in de EuroMillions League.
De eerste confrontatie dit seizoen met Kangoeroes Mechelen leverde in de Winketkaai een knappe 64-93 overwinning voor Yoeri Schoepen en zijn ploegmaats op. Dat het tegen het team van coach Paul Vervaeck en onder meer Ordane Kanda, Randy Oveneke, Charles Barton, Carrington Love en Kwan Cheatham opletten geblazen is, is geweten.
De Kangoeroes wonnen deze campagne al onder meer tweemaal van Oostende en één keer van Charleroi en zijn met hun driepunters verschroeiend gevaarlijk.
 Paris Lee en co. gaan in weer hopelijk zinderende Lotto Arena vanavond echter op zoek naar een dertiende competitiezege. #Giantsfever #Giantsnation #Weneedyou
Uitslagen 18de speeldag EuroMillions League: Charleroi-Brussels 89-80
Programma 18de speeldag EuroMillions League: Telenet Giants Antwerp-Kangoeroes Mechelen; Leuven Bears-Limburg United; Oostende-Bergen; Okapi Aalstar-Luik