Vanavond (20u30) opent Telenet Giants Antwerp in het Spaanse San Pablo Burgos de groepsfase van de Champions League. Dit voor het tweede jaar op een rij. Meteen een stevige test voor de selectie van coach Christophe Beghin.

Burgos plaatste zich zonder problemen via de kwalificaties voor de groepsfase van de Champions League. Ook in de Spaanse ACB kende het een schitterende start en is met een vier zeges op een rij en met Real Madrid momenteel co-leider. Afgelopen weekend won het van het Murcia met het Belgian Lions duo Kevin Tumba en Manu Lecomte.

Naast enkele stevige Spaanse sterkhouders (Ferran Bassas, Alex Barrera en Miguel Salvo) pakt het team van coach Joan Peñarroya ook uit met ex-NBA-speler Earl Clark, JP Tokoto, Thaddeus McFadden en de Cubaan Jasiel Riviero.

#SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp
 
BCL WEDSTRIJDEN LIVE OP ELEVEN SPORTS
Eleven Sports heeft de exclusieve uitzendrechten voor de Basketball Champions League verworven. Al onze uit- én thuiswedstrijden zullen live te volgen zijn op Eleven Sports kanaal 2!
Fans die thuis geen sportpakket hebben en de wedstrijden toch live willen volgen, kunnen nu dankzij Eleven Sports onze Champions League campagne volgen aan een voordeliger tarief! Gebruik de BCL30 promo code en krijg 30% korting op de jaarpas ?
Nota: Je kan onze (thuis- en uit)wedstrijden niet live op het BCL YouTube-kanaal volgen omwille van geo blocking in België (exclusiviteit voor Eleven Sports). BCL zal de wedstrijden wel telkens de eerstvolgende maandag uploaden.
 
PROGRAMMA 1ste SPEELDAG POULE B

Rasta Vechta 89 – 76 Anwil Wloclawek
Burgos – Telenet Giants Antwerp
Banvit Bandirma – Hapoel Jeruzalem
AEK Athene – Pau Orthez