Telenet Giants Antwerp pakt in de voorbereiding op de nieuwe campagne met een knap initiatief uit. Op 7 en 8 september gaat in de Lotto Arena immers een prestigieus internationaal tornooi door. Naast onze Giants tekenen ook Nederlands kampioen Groningen (vorig seizoen verliezend finalist FIBA EuroCup) en het Duitse duo Frankfurt Skyliners en MBC Mitteldeutscher present. Leuk presentje voor de Antwerpse basketbal fans: de toegang is GRATIS!
De drie teams die naar de Lotto Arena afzakken hebben tevens een ex-Giant in de rangen. Bij Frankfurt Skyliners is Jason Clark aan de slag, bij Groningen Jordan Callahan en bij MBC Mitteldeutscher Aleksander Marelja. Welcome back in Antwerp!!
Vrijdag 7 september en om 18u30 openen Groningen en Frankfurt Skyliners het internationaal tornooi in de Lotto Arena. Om 20u45 is er dan Telenet Giants Antwerp versus MBC Mitteldeutscher.
Zaterdag 8 september gaan de wedstrijden om 16 uur en om 18u15 van start. Om 18u15 speelt Telenet Giants Antwerp tegen Frankfurt of Groningen.
Op zaterdag is er voor de fans van onze Giants aan de infostand de mogelijkheid om de abonnementen af te halen of om een nieuw abonnement aan te kopen! Van 20 tot 21 uur is er tevens een happy hour en een meet&greet met de spelers van onze Giants en de mascotte. De fanclub tekent uiteraard ook met de fanshop present!
Een portie internationaal topbasketbal, happy hour, mogelijkheid tot winnen van een cruise en last but not least een meet&great met de selectie van Telenet Giants Antwerp! Redenen genoeg om op 7 en 8 september naar de Lotto Arena af te zakken! #Giantsnation #Weneedyou #Giantsfever
Programma:
Vrijdag 7/09 :
18u30  : Groningen – Frankfurt Skyliners
20:u45 : Telenet Giants Antwerp – MBC Mitteldeutscher
Zaterdag 8/09
16:00 : MBC – Frankfurt/Groningen
17-18 uur ophaling abonnementen infostand Lotto Arena
18u15 : TGA – Frankfurt/Groningen
20-21 uur Happy Hour Foyer  meet & greet met onze spelers en mascotte Giant