Woensdagavond 20 maart (20 uur) werkt Telenet Giants Antwerp de uitgestelde wedstrijd van de derde speeldag van de EuroMillions League tegen Leuven Bears af.
Met 14 op 18 prijken onze Giants mee op de eerste stek. De selectie van coach Roel Moors is na de bekerwinst en de kwalificatie voor de kwartfinales van de Champions League nu ook al zeven opeenvolgende wedstrijden ongeslagen in de EuroMillions League.
Tegen het Leuven Bears van coach Eddy Casteels en met onder meer Thibaut Vervoort en Roby Rogiers, uitgeleend door Telenet Giants Antwerp aan de Bears, in de selectie is onderschatting alvast uit den boze. De Bears presenteren met Corey Allen Jr. (26 jaar, 1m87) tevens een nieuwe Amerikaanse guard.
Telenet Giants Antwerp presenteert ook Student Night in de Lotto Arena. Studenten kunnen op vertoon van hun studentenkaart aan de kassa een ticket kopen voor slechts 10 euro en krijgen daar een gratis drank jeton bovenop.
Tyler Kalinoski, Dennis Donkor en co. hopen uiteraard op de komst van vele Antwerpse studenten in de Lotto Arena. Met de support van de trouwe Antwerpse fans gaat onze selectie tegen Leuven Bears op zoek naar een achtste zege op een rij in de EuroMillions League!
#SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp