Telenet Giants Antwerp start vandaag een waanzinnige road trip. De selectie van coach Roel Moors moet immers in 24 uur twee uitgestelde wedstrijden betwisten. Vanavond (20u30) in het Forum van Aalst en woensdagavond in de Country Hall van Luik. Als Paris Lee en zijn ploegmaats tweemaal juichen staan ze officieel alleen aan de leiding.
Na de dubbele winst tegen Limburg United van het voorbije weekend is Telenet Giants Antwerp wel gelanceerd voor de laatste en vooral drukke week van de reguliere fase. Twee matchen in 24 uur en vier wedstrijden in zes dagen waarvan de eerste drie dus on the road.
De eerste klip is steeds de belangrijkste en Telenet Giants Antwerp is alvast op zijn hoede voor een in het eigen Forum steeds de te duchten Okapi Aalstar. De Ajuinen tankten afgelopen weekend tevens vertrouwen met een overtuigende zege bij Kangoeroes Mechelen. Onder meer Kendall Smith, Jonathan Williams, Zach Thomas en ex-Giant Senne Geukens waren de sterkhouders in het team van coach Tony Van den Bosch.
Telenet Giants Antwerp hoopt echter, en dit met de support van de trouwe Antwerpse fans, in Aalst een zevende opeenvolgende overwinning te realiseren en zo weer een stapje dichter te komen bij de felbegeerde poleposition!
#SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp