Telenet Giants Antwerp moet vanavond (20 uur) en amper twee dagen na het duel in Brussels inclusief twee overtimes, alweer het parket op. Onze Giants ontvangen in het kader van de 9de speeldag van de Champions League en in de Lotto Arena Fuenlabrada.
In de heenwedstrijd verloor de selectie van coach Roel Moors met 96-84 in Fuenlabrada. De afgelopen weken zit de Spaanse subtopper wel in een dipje. Zowel Europees als in de sterke Spaanse ACB. Zondag werd nog met 75-65 verloren in het Murcia met Belgian Lion Kevin Tumba.
In poule C van de Champions League staat Telenet Giants Antwerp met vier zeges op een knappe vierde stek en zit het dus op schema richting 1/8ste finales. Winst vanavond zou een gouden zaak zijn, ook voor de vijfde of zesde plaats en eventueel een stek in de Final 16 van de FIBA Europe Cup.
De top vier van de vier poules van de Champions League is gekwalificeerd voor de 1/8ste finales van het kampioenenbal, de nummers vijf en zes voor de 1/8ste finales van de FIBA Europe Cup en wie zevende of achtste eindigt is Europees uitgeschakeld.
 Dave Dudzinski en zijn ploegmaats rekenen vanavond in hun race naar een vijfde Europese zege dan ook op de support van de trouwe “zesde man”. #Weneedyou #Samengiants #Giantsfever
Programma poule C: dinsdag 18.00 Lietkabelis (Lit)-Hapoel Jeruzalem (Isr); 20.00 Telenet Giants Antwerp-Fuenlabrada (Spa) ; woensdag 18.30 Dijon (Fra)-Bamberg (Dui); 18.30 AEK (Gri)-CEZ Nymburk (Tsj)
Stand poule C: 1. AEK Athene (Gri) 8-15; Hapoel Jeruzalem (Isr) 8-14; 3. Bamberg (Dui) 8-13; 4. Telenet Giants Antwerp 8-12; 5. Lietkabelis (Lit) 8-11; 6. Fuenlabrada (Spa) 8-11; 7. Dijon (Fra) 8-10; 8. CEZ Nymburk (Tsj) 8-10