Telenet Giants Antwerp is maandagnamiddag gearriveerd in het Duitse Vechta. Dinsdagavond (20 uur) werkt de selectie van coach Christophe Beghin de elfde speeldag van de Champions League versus Rasta Vechta af. De Giants mogen na de mega-stunt van vorige week tegen de Griekse topploeg AEK Athene opnieuw een beetje hopen op kwalificatie in poule B.
In Rasta Vechta moet dan wel worden gewonnen! In de Lotto Arena verloren Vincent Kesteloot en zijn ploegmaats en na een spannende partij met 74-81. In de Champions League staat Rasta Vechta met het Poolse Wloclawek met 5 op 10 op een gedeelde vierde stek. In de Bundesliga met 8 op 14 en met het voor de Giants bekende Bamberg op een gedeelde zevende plaats.
Dat Telenet Giants Antwerp in de steeds volle Rasta Dôme voor een bijzonder moeilijke opgave staat is echter duidelijk. Dennis Donkor en co. krijgen echter wel de steun van een volle supportersbus die dinsdag naar Vechta afzakt! Mits een eerste Europese zege in de poulefase deze campagne on the road  zouden de Giants opnieuw in de running zijn en speelt het volgende week dinsdag in de Lotto Arena en tegen het Poolse Wloclawek misschien wel voor de vierde plaats. “We bekijken het wedstrijd per wedstrijd en laat ons maar beginnen om trachten te winnen tegen het sterke Rasta Vechta,” aldus de steeds bescheiden coach Christophe Beghin. Voor de thuisblijvers: de wedstrijd is live te bekijken op Eleven Sports!

#Samengiants #TelenetGiantsAntwerp

Programma 11de speeldag: Rasta Vechta-Telenet Giants Antwerp; AEK Athene-Bandirma; Pau Orthez-Burgos; Wloclawek-Hapoel Jeruzalem.