Telenet Giants Antwerp verloor de vierde wedstrijd van de halve finale van de play-offs (best of five) tegen Limburg United. Jonas Delalieux hield met een buzzerbeater de winst (71-70) in de Alverberg van Hasselt. De tussenstand is 2-2 en vrijdag (20 uur) volgt de vijfde en beslissende wedstrijd in de Lotto Arena.
Na het eerste kwart had Telenet Giants Antwerp een 17-18 bonusje op zak. Het tweede kwart waren de Giants echter niet op de afspraak. Het shot viel niet (1 op 13 driepunters in de eerste helft!) en meer had Limburg United niet nodig om via Myles Cale en Jonas Delalieux afstand te nemen: 38-26 halfweg.
Justice Sueing werd na een lichte flop en een onsportieve fout uitgesloten maar in de tweede helft maakte Telenet Giants Antwerp wel een vuist. Via de met een double-double uitpakkende Nikola Jovanovic (21 punten, 13 rebounds) en Rasir Bolton (22 punten, 4 assists) ging het naar een 56-51 tussenstand.
De aansluiting (66-64) was in het vierde kwart een feit en via Rasir Bolton kwamen de Sinjoren bij 66-67 op voorsprong. Op 2 seconden van het einde scoorde Nikola Jovanovic de 69-70. Na een Limburgse time-out scoorde Jonas Delalieux evenwel at the buzzer voor het team uit Hasselt: 71-70.
Geen finale voor Telenet Giants Antwerp, wel een 2-2 tussenstand en vijfde wedstrijd vrijdag 24 mei in de Lotto Arena. Telenet Giants Antwerp hoopt op de massale steun van zijn fans om zich te kwalificeren voor de titelfinale! #BeThere #TelenetGiantsAntwerp

Limburg United-Telenet Giants Antwerp 71-70