Coach Roel Moors en zijn sportieve staf verwelkomden deze week voor het eerst de “nieuwe” selectie van Telenet Giants Antwerp. Medische check up en administratie stonden op het programma. Zaterdag was het voor de Giants familie verzamelen geblazen op Kinepolis Antwerpen. Telenet Giants Antwerp en Kinepolis gaan immers een samenwerking aan.
In De Loft van het bioscoopcomplex werd er voor de staff, spelersgroep en medewerkers van onze Giants een gezellige drink aangeboden. Voorzitter Roger Roels verwelkomde de nieuwe Amerikaan Victor Sanders en “oude bekende” Ordane Kanda. De overige spelers als Thomas Akyazili, Paris Lee, Tyler Kalinoski, Dennis Donkor, Hans Vanwijn, Yoeri Schoepen, Dave Dudzinski, Ismael Bako en Moses Kingsley tekenden uiteraard ook present.
“We zijn een bescheiden club die ook dit seizoen in de drie competities (Europa, Beker van België en EuroMillions League) zo hoog mogelijk willen eindigen. We leggen geen druk op de selectie en sportieve staf en spreken niet van prijzen. Nieuwe talenten ontwikkelen en onze sociale rol invullen blijven ook onze prioriteiten. Het debuut van onze vrouwenploeg in eerste klasse en de opening van het nieuwe sportcomplex in Merksem zijn ook zaken waar we reikhalzend naar uitkijken,” aldus nog voorzitter Roger Roels.
De komende week vat de selectie van coach Roel Moors de echte start van de voorbereiding aan. Op 23 augustus is er een oefenwedstrijd in het Franse Gravelines. Op zondag 25 augustus is er de eerste thuiswedstrijd met een oefenpot in de Arenahal van Deurne (16 uur) tegen het Duitse Gôttingen. #samengiants #weneedyou #giantsfever