In een uitverkochte en met 5.500 uitzinnige Antwerpse fans gevulde Lotto Arena gaat Telenet Giants Antwerp woensdagavond (20 uur) op zoek naar een stek in de Final Four van de Champions League! De selectie van coach Roel Moors geniet, na de stuntzege van vorige week in Nizhny Novgorod, van een bonus van 15 punten.  De kaarten liggen dus goed voor onze Giants. Tegen de steeds fysiek sterke Russen blijft het echter opletten geblazen.
Kendrick Perry, Vladimir Dragicevic, Evgenii Baburin, Dmitri Uzinskii en co. zullen in Antwerpen dan ook op scherp staan om een scheve situatie alsnog recht te zetten. Uitkijken is het ook of Nizhny Novgorod het geblesseerde duo Ivan Strebkov en Ian Hummer recupereert. Bij Telenet Giants Antwerp is Ismael Bako (enkel) onzeker.
Voor kapitein Dave Dudzinski en zijn ploegmaats is het de 22ste Europese wedstrijd van deze campagne. Vast staat dat het de laatste dit seizoen in de Lotto Arena is. In de 191ste Europese partij uit de clubgeschiedenis willen Mister Energy Jae’Sean Tate en co. alles uit de kast halen om het wonderbaarlijk seizoen in de Champions League nog meer glans te geven.
Met de support van de vele fans gaat Telenet Giants Antwerp dan ook op zoek naar een voor de club, en zeg maar gerust ook voor het Belgische basketbal, historische stek in de Final Four  van het kampioenenbal! Voor wie er niet bij kan zijn: de wedstrijd is live op Sporza (kop het kanaal van Ketnet) te volgen vanaf 20 uur!
#SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp
 
Uitslagen kwartfinales Champions League
Nizhny Novgorod-Telenet Giants Antwerp 68-83
Hapoel Jeruzalem-Tenerife 75-73
Bamberg-AEK Athene 71-67
Nanterre-Virtus Bolgna 83-75
Programma kwartfinales Champions League
18u30 AEK Athene-Bamberg
20u00 Telenet Giants Antwerp-Nizhny Novgorod
20u30 Tenerife-Hapoel Jeruzalem
20u30 Virtus Bologna-Nanterre
Final Four (bij één van de vier deelnemers): 2 en 4 mei