Op het tornooi in het Duitse Frankfurt zegevierde Telenet Giants Antwerp van Frankfurt. Paris Lee scoorde in de slotseconde en bij een 85-83 achterstand de drie winnende vrijworpen.
Na het eerste kwart hadden onze Giants een 17-18 voorsprong. Halfweg werd die bonus verder uitgediept naar een 37-45 tussenstand.
In het derde (57-62) en vierde kwart kwamen de Duitsers opzetten. Telenet Giants Antwerp kon de nipte zege dus in de slotseconden veiligstellen. Hans Vanwijn en Jason Clark maakten een stevige comeback en Aleksander Marelja was in zijn debuutmatch voor de Giants goed voor 11 punten en 6 rebounds. Moses Kingsley en Thomas Akyazili waren nog niet inzetbaar. Coach Roel Moors voegde zich na het EK met de Belgian Lions bij de groep en was op tijd om de wedstrijd te coachen. Belgian Lions Ismaël Bako voegt zich maandag bij de selectie. Vandaag oefent Telenet Giants Antwerp in Frankfurt tegen Bonn.
Telenet Giants Antwerp: Lee 10, Dudzinski 9, Donkor 11, Clark 9, Vervoort 2, Marelja 11, Schoepen 8, Coppens 0, Vanwijn 10, Rogiers 4, Kalinoski 10