Telenet Giants Antwerp en Kinepolis Antwerpen hebben geweldig (film)nieuws! Abonneehouders van Telenet Giants Antwerp kunnen vanaf nu voordeliger ‘naar de film’ in het Antwerpse bioscoopcomplex en op onze thuiswedstrijden in de Lotto Arena mogen we daarnaast ook nog eens duotickets weggeven. Hieronder meer info.

 

Voordeeltarief voor onze abonneehouders

Ga je binnenkort naar de cinema? Kies dan voor Kinepolis Antwerpen! Je kan er makkelijk parkeren, lekker iets eten of drinken in een van de restaurants aan het filmcomplex én je krijgt een straffe korting op je filmticket omdat je Giants-abonneehouder bent! Op vertoon van jouw abonnement aan de fysieke kassa’s van Kinepolis Antwerpen ontvang je namelijk een korting van 3,50 euro op je filmticket. Een gezellig filmavondje bij Kinepolis Antwerpen? Ideaal als Telenet Giants Antwerp niet speelt!

Actie geldig t.e.m. vrijdag 30 juni 2023 (alle dagen). Niet van toepassing op evenementen. De korting wordt berekend op het normale tarief van de gekozen voorstelling.

PS: Neem ook zeker even een kijkje bij onze vernieuwde vitrine aan filmzaal 3!

 

Kinepolis VIP-momenten @ Lotto Arena

Heb je geen abonnement? Kom dan zeker eens naar een thuiswedstrijd van Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena kijken en maak kans op een duoticket voor een film naar keuze bij Kinepolis Antwerpen! Wat moet je doen? Simpel, de prijsvraag die op het grote LED-scherm verschijnt goed beantwoorden en inzenden!

 

Bedankt Kinepolis Antwerpen voor de fijne samenwerking en leuke (film)acties!

Veel filmplezier!