Dromen niet alle fans stiekem van een overnachting in het stadion van hun favoriete club? Voor enkele fans van de Antwerp Giants wordt deze droom binnenkort werkelijkheid!

Elke sportfan herkent het gevoel. Als je de arena van je geliefde club binnenstapt, kom je thuis. Maar stel je voor dat je er ook daadwerkelijk 24 uur kan verblijven en ter plaatse toeleeft naar de wedstrijd. De stilte voor de storm. Wel, met de ‘Telenet Fan Nights’ ben je pas echt klaar voor morgen!

Telenet zal voor één avond de Lotto Arena omtoveren tot een exclusief hotel, met een gezellige bubble tent op het parket, voorzien van 2 comfortabele tweepersoonsbedden en helemaal versierd in de clubkleuren. Een gelukkige winnaar krijgt de kans om er samen met drie vrienden te overnachten.

Maar er is meer. Er staat deze fans een hele belevenis te wachten. Ze kunnen zich verwachten aan een exclusieve blik achter de schermen met onder meer een bezoek aan de kleedkamers en andere exclusieve ruimtes in de Lotto Arena. ’s Avonds staan er tal van leuke verrassingen op het programma met enkele spelers. Als afsluiter supporteren de vier gelukkige winnaars tijdens de match tegen Kortrijk Spurs vanaf de beste plek.

Om kans te maken op deze exclusieve ervaring houden de fans best de Instagram- en Facebookpagina van de Antwerp Giants in de gaten. De winnaar wordt op maandag 12 februari willekeurig gekozen. De winnaar en zijn of haar drie vrienden moeten beschikbaar zijn op vrijdag 16 februari en zaterdagavond 17 februari.

Bekijk hier het wedstrijdreglement.