De 36ste en laatste speeldag wordt vandaag in de EuroMillions League betwist. Telenet Giants Antwerp ontvangt (15 uur) in de Lotto Arena Kangoeroes Mechelen. Onze Giants prijken met 29 op 35 nog steeds alleen aan de leiding. De winst vrijdag in de Mechelse Winketkaai was de negende op een rij en de vijfde in acht dagen. Na vier opeenvolgende zeges on the road wil de selectie van coach Roel Moors de reguliere fase dan ook afsluiten met winst in eigen huis.
Ondanks ruime winst vrijdag bij Kangoeroes Mechelen blijft het opletten tegen de offensieve klasse van Charles Barton, Thomas Creppy, Kwan Cheatham en co. Als Telenet Giants Antwerp opnieuw juicht sluit het na een wervelende campagne de reguliere fase op de eerste plaats af. Belangrijk, vermits deze recht geeft op thuisvoordeel in elke play-off serie.
Het is vandaag in de Lotto Arena tevens Kids Day met uiteraard aangepaste animatie. De inkom U10 is gratis en onder U18 kost een inkomticket slechts 10 euro. Na de wedstrijd is EVERY BODY VIP en worden de fans samen met de selectie en sportieve staf in het Hospitality Center van het Sportpaleis verwacht. Eerst gaan de trouwe Antwerpse supporters in maar liefst de 66ste officiële wedstrijd van deze campagne met Telenet Giants Antwerp op zoek naar een tiende opeenvolgende overwinning.
#SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp
Programma 36ste speeldag EuroMillions League (15 uur)
Telenet Giants Antwerp-Kangoeroes Mechelen
Oostende-Bergen
Charleroi-Brussels
Leuven Bears-Limburg United
Okapi Aalstar-Luik