De 35ste en voorlaatste speeldag van de EuroMillions League brengt voor Telenet Giants Antwerp een korte verplaatsing naar de Winketkaai van Mechelen waar Kangoeroes wacht. Voor onze Giants de vierde opeenvolgende partij on the road in zes dagen. In Limburg United, Okapi Aalstar en Luik wonnen Yoeri Schoepen en zijn ploegmaats waardoor het met 28 op 34 alleen aan de leiding prijkt. Onze Giants ruiken dan ook de poleposition!
De buit is echter nog niet binnen! Telenet Giants Antwerp moet vanavond in Kangoeroes Mechelen in eerste instantie bevestigen. Als de selectie van coach Roel Moors opnieuw juicht is de eerste plaats na de reguliere fase echt wel aan de orde. Zondag (15 uur) kunnen onze Giants het dan in de eigen Lotto Arena en opnieuw tegen Kangoeroes Mechelen afmaken. Als Telenet Giants Antwerp vanavond wint en Oostende verliest in Bergen is het ook al zeker van de poleposition.
Paris Lee en co. moeten evenwel alleen naar zichzelf kijken en vooral Kangoeroes niet onderschatten. Met Kwan Cheatham, Thomas Creppy, het ex-Giants duo Ordane Kanda en Randy Oveneke, de Roemeense center Alexandru Olah, Charles Barton en de Nederlandse aanwinst Jito Kok beschikt het team van coach Paul Vervaeck over enorm veel aanvallend talent!
Telenet Giants Antwerp rekent in Mechelen en in hun rush naar winst en de polepostion dan ook de trouwe support van de Antwerpse fans!
#SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp
Programma 35ste speeldag EuroMillions League (20u30)
Kangoeroes Mechelen-Telenet Giants Antwerp
Bergen-Oostende
Brussels-Charleroi
Luik-Okapi Aalstar
Limburg United-Leuven Bears