Omwille van de Final Four van de Champions League in het Sportpaleis (3 en 5 mei) ontvangt Telenet Giants Antwerp vanavond (20 uur) in een vooruitgeschoven wedstrijd van de 32ste speeldag van de EuroMillions League Okapi Aalstar.
Met 21 op 27 en één wedstrijd minder gespeeld zijn onze Giants nog steeds co-leider. Wil de selectie van coach Roel Moors in de running blijven voor de poleposition na de reguliere fase is winst en ondanks een loodzwaar programma vanavond tegen de  Ajuinen aan de orde.
Tegen Okapi Aalstar blijft het evenwel altijd opletten. Zeker nu “oude bekende” Tony Van den Bosch de nieuwe sportieve baas is. Coach Tony is gekend om het winnen van “klassiekers” en stuntte vorige week al met de Oost-Vlamingen in Charleroi. Ook Sinjoor en ex-Giant Senne Geukens is nog steeds bij de Ajuinen actief. Met jonge talenten als Tito Casero en Simon Buysse en stevige buitenlanders als onder meer Kendall Smith, Thomas Van der Mars, Bill Amis en Zach Thomas mogen onze Giants Okapi Aalstar dus niet onderschatten.
Met waarschijnlijk opnieuw Tyler Kalinoski op het parket gaat Telenet Giants Antwerp vanavond in de Lotto Arena en met de support van de Antwerpse fans echter op zoek naar een 22ste competitiezege!
#SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp